ENT publicà, conjuntament amb la Fundació Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i la Diputació de Barcelona, un conjunt de llibres sobre innovació ambiental:
1) Fiscalitat ambiental local
2) Gestió local de l’energia
3) Gestió local de l’aigua
4) Gestió local de la mobilitat sostenible i segura
5) Polítiques locals per a la reducció dels residus municipals
6) Ecologia industrial
La col·lecció anava adreçada a tècnics i polítics de l’administració local amb un enfocament pràctic recollint polítiques públiques locals en diferents àmbits. Els annexos de cada llibre s’hi poden trobar diferents casos d’èxit.
El 2007 es va publicar el sisè número de la col·lecció, en què Gemma Cervantes proposa accions innovadores dins del camp de l’ecologia industrial. El mateix 2007 vam publicar el cinquè número de la col·lecció, on Ignasi Puig Ventosa analitza i proposa actuacions innovadores a l’entorn de la reducció de residus municipals.
El febrer del 2006 vam publicar el quart número de la col·lecció. Miquel Ortega Cerdà i Lluís Cerdà Cuéllar analitzen i proposen actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de la mobilitat sostenible i segura.
El juliol del 2005 publicàrem el tercer número de la col·lecció. Marc Sanjuan analitza i proposa actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de l’aigua.
El febrer del 2005 es va publicar segon número de la col·lecció. Juanjo Iraegui Navarro i Jesús Ramos Martín analitzen i proposen actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de l’energia.
Ignasi Puig Ventosa va realitzar el primer llibre de la sèrie anomenat “Fiscalitat ambiental local”.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria]Ignasi Puig Ventosa , Miquel Ortega Cerdà , Juanjo Iraegui Navarro[/autoria]
[data]2005-2007[/data]
[publicacio]Fundació Pi i Sunyer d’estudis autonòmics[/publicacio]
[link]Accés a la col·lecció[/link]ENT publicó conjuntamente con la Fundació Pi i Sunyer de estudios autonómicos y la Diputació de Barcelona una serie de libros (en catalán) sobre innovación ambiental local:
1) Fiscalitat ambiental local
2) Gestió local de l’energia
3) Gestió local de l’aigua
4) Gestió local de la mobilitat sostenible i segura
5) Polítiques locals per a la reducció dels residus municipals
6) Ecologia industrial
La colección iba dirigida a técnicos y políticos de la administración local con un enfoque práctico recogiendo políticas públicas locales en diferentes ámbitos. Los anexos de cada libro se pueden encontrar diferentes casos de éxito.
En 2007 se publicó el sexto número de la colección, en la que Gemma Cervantes propone acciones innovadoras en el campo de la ecología industrial. El quinto libro de la colección fue publicado en enero de 2007 y trata sobre los residuos municipales, realizado por Ignasi Puig Ventosa.

El cuarto libro de la colección, publicado en febrero de 2006, trata de mobilidad sostenible y segura, realizado por Miquel Ortega Cerdà i Lluís Cerdà Cuéllar.

 El tercer libro de la colección, publicado en julio de 2005, es sobre gestión local del agua, realizado por Marc Sanjuan.

El segundo libro de la serie es “Gestión local de la energía”, realizado por Juanjo Iraegui Navarro y Jesús Ramos Martín.

Ignasi Puig Ventosa escribió el primer libro de la serie llamado “Fiscalidad ambiental local”.

[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria_es]Ignasi Puig Ventosa , Miquel Ortega Cerdà , Juanjo Iraegui Navarro[/autoria_es]
[data_es]2005-2007[/data_es]
[publicacio_es]Fundació Pi i Sunyer d’estudis autonòmics[/publicacio_es]
[link]Acceso a la colección[/link]

autoria

Ignasi Puig , Miquel Ortega , Juanjo Iraegui

data

2005-2007

publicació

Fundació Pi i Sunyer d’estudis autonòmics