La Fundació ENT col·labora amb el seminari organitzat per Ecologistes en Acció titulat “Punts clau de la Política Pesquera Comuna per acabar amb la sobrepesca – L’art d’enllaçar ciència, política i coneixement”.
El seminari tindrà lloc el proper 14 d’octubre al Museu Domus a la Corunya, i comptarà amb la participació de pescadors i experts en diferents temàtiques relacionades amb la gestió pesquera de l’Atlàntic. El fòrum pretén compartir idees, divulgar projectes i generar debat entre els principals interlocutors.
El seminari, moderat pel periodista Antón Luaces de La Opinión de A Coruña, comptarà amb ponències de gran interès per part de la Fundació Lonxanet per a la Pesca Sostenible, l’Institut Espanyol d’Oceanografia, d’Oceana, així com de les Universitats de Santiago de Compostel·la i de la Corunya. Lydia Chaparro (Fundació ENT) impartirà una ponència titulada “La sobrepesca en la foscor – Anàlisi de la transparència del Consell de la Unió Europea”.
Quan: Divendres 14 d’octubre de 2016, 10.00h a 16:00h
LlocMuseo DOMUS. Sala Leonardo da Vinci. (C/ Ángel Rebollo, 91. A Coruña)

Per assistir a l’esdeveniment cal confirmació a: pesca@ecologistasenaccion.org
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link] Foto: © Corey ArnoldLa Fundació ENT colabora con el seminario organizado por Ecologistas en Acción titulado “Puntos clave de la Política Pesquera Común para acabar con la sobrepesca – El arte de enlazar ciencia, política y conocimiento”.
El seminario tendrá lugar el próximo 14 de octubre en el Museo Domus en A Coruña, y contará con la participación de pescadores y expertos en diferentes temáticas relacionadas con la gestión pesquera del Atlántico. Con este fórum se pretende compartir ideas, divulgar proyectos y generar debate entre los principales interlocutores.
El seminario, moderado por el periodista Antón Luaces de La Opinión de A Coruña, contará con ponencias de gran interés por parte de la Fundación Lonxanet para la Pesca Sostenible, del Instituto Español de Oceanografía, de Oceana, así como de las Universidades de Santiago de Compostela y de A Coruña. Lydia Chaparro (Fundació ENT) impartirá una ponencia titulada “La sobrepesca en la oscuridad – Análisis de la transparencia del Consejo de la Unión Europea”.
Cuándo: Viernes 14 de octubre de 2016, 10.00h a 16:00h
Lugar: Museo DOMUS. Sala Leonardo da Vinci. (C/ Ángel Rebollo, 91. A Coruña)

Para asistir al evento, se ruega confirmar asistencia en: pesca@ecologistasenaccion.org
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link] Foto: © Corey Arnold