Aquest dilluns dia 3 de juny ha tingut lloc al Centre de Resiliència i Sostenibilitat de Vilanova i la Geltrú (Can Pahissa) la jornada organitzada per la Fundació ENT i Sinèrgia, i que ha comptat amb el suport de Coopsetània i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La Fundació ENT ha impartit la xerrada “El rol de l’economia social en la sostenibilitat ambiental”, on s’ha fet difusió del projecte “L’economia socioambiental i solidària com a eina de conservació i valoració dels serveis ambientals dels ecosistemes”.

A la Jornada hi han participat diverses entitats de l’economia social i ajuntaments de les dues comarques (Alt Penedès i Garraf) per identificar projectes d’interccoperació en l’àmbit de la sostenibilitat ambiental.

[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Este lunes día 3 de junio ha tenido lugar en el Centro de Resiliencia y Sostenibilidad de Vilanova i la Geltrú (Can Pahissa) la jornada organizada por la Fundació ENT y Sinergia, y que ha contado con el apoyo de Coopsetània y el Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú.
La Fundació ENT ha impartido la charla “El rol de la economía social en la sostenibilidad ambiental”, donde se ha hecho difusión del proyecto “La economía socioambiental y solidaria como herramienta de conservación y valoración de los servicios ambientales de los ecosistemas”.
En la Jornada han participado diversas entidades de la economía social y ayuntamientos de las dos comarcas (Alt Penedès y Garraf) para identificar proyectos de interccoperació en el ámbito de la sostenibilidad ambiental.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]