Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Bogotá D.C., hacia una nueva cultura en la gestión integral de los residuos de construcción y demolición
| Publicacions

Aquesta publicació presenta l’estratègia de gestió integral de residus de la construcció i demolició (RCD) implantada a la ciutat de Bogotà (Colòmbia). Aborda el marc conceptual, el marc normatiu, el context nacional i internacional, l’estat actual del tema i la seva línia base, així com els resultats específics de l’estratègia de control ambiental als actors de la cadena de gestió d’aquests residus.

Aquesta estratègia va ser implantada per la Alcaldia Major de Bogotà entre els anys 2012 i 2015, en el marc del pla “Runes Zero”. El procés va ser recolzat per tres projectes de cooperació tècnica internacional amb Catalunya, projectes que van ser coordinats per la Fundació ENT i finançats per la Diputació de Barcelona. Hi van participar l’Agència de Residus de Catalunya, l’empresa Gestora de Runes de la Construcció i l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Data
2016
Publicació
Alcaldía Mayor de Bogotá
Referència bibliogràfica
Montoya-Villarreal S.P. (Coord.), Ortega-Acosta A.I., Orozco-Gutiérrez C.J., González Rojas C.P., Forero-Díaz D.A., Casas-Camargo H.L., Albarracín J., Pérez-Parra L.F., Naranjo-Velazco S.O., Meza-Osorio Y.T.,  Jofra-Sora M., Madorell-Arbolí M. y Samper-Sugrañes I. (2015) Bogotá D.C., hacia una nueva cultura en la gestión integral de los residuos de construcción y demolición. Secretaría Distrital de Ambiente (SDA). Bogotá, Colombia.
Accés a la publicació (pdf)
Llegir-la online (Issuu)