Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Assistirem a la conferència d’alt nivell “Compte enrere per al 2020 Fins on ha arribat la UE en la lluita contra la sobrepesca?”
| Notícies| 19/02/2018

El proper dimecres 21 de febrer de 2018, l’organització The Pew Charitable Trust organitza a Brussel·les una conferència d’alt nivell titulada “Compte enrere per al 2020: Fins on ha arribat la UE en la lluita contra la sobrepesca?”.

Fa quatre anys va entrar en vigor de la Política Pesquera Comuna (PPC), que va establir l’any 2020 com el límit legalment vinculant per posar fi a la sobrepesca a la Unió Europa. No obstant això, per a moltes poblacions de peixos aquest objectiu encara està lluny d’assolir-se.

Per debatre els avenços realitzats en la implementació de la PPC i els passos addicionals necessaris per garantir una pesca sostenible abans del 2020, la conferència comptarà amb la participació de múltiples actors i experts de tot Europa, incloent representants del sector pesquer, científics, organitzacions no governamentals, així com a responsables polítics. L’acte serà clausurat pel comissari europeu de Medi Ambient, Afers Marítims i Pesca, Karmenu Vella, que pronunciarà el discurs final d’aquest esdeveniment.

Programa complet