Juanjo Iraegui (ENT) assistirà avui 20 d’octubre de 2016 a l’Auditori Banc Sabadell de Barcelona a la jornada “L’energia eòlica i el mercat elèctric” organitzada per EolicCat (Associació Eòlica de Catalunya), que va néixer el 2006 com una iniciativa d’un grup d’empreses interessades en impulsar l’energia eòlica a Catalunya i en assolir-ne una implantació racional.
L’objectiu de la jornada és cercar mecanismes i explicar la tasca que l’Associació Eòlica de Catalunya – EolicCat està duent a terme per reactivar la indústria. I és que el desenvolupament de l’energia eòlica porta anys paralitzat tant a Catalunya com a la resta de l’estat. Des de l’any 2013 només s’han posat en servei un nombre comptat de projectes, tot i que s’anuncia una nova subhasta de potència.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Consulta el programa[/link] Foto: Daniel RubioJuanjo Iraegui (ENT) asistirá hoy 20 de octubre de 2016 al Auditorio Banco Sabadell de Barcelona en la jornada “La energía eólica y el mercado eléctrico” organizada por EolicCat (Asociación Eólica de Cataluña), que nació en 2006 como una iniciativa de un grupo de empresas interesadas en impulsar la energía eólica en Cataluña y en alcanzar una implantación racional.
El objetivo de la jornada es buscar mecanismos y explicar la labor que la Asociación Eólica de Cataluña – EolicCat está llevando a cabo para reactivar la industria. Y es que el desarrollo de la energía eólica lleva años paralizado tanto en Cataluña como en el resto del estado. Desde el año 2013 sólo se han puesto en servicio un número limitado de proyectos, aunque se anuncia una nueva subasta de potencia.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Consulta el programa[/link] Foto: Daniel Rubio