Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Assemblea general del projecte NATURVATION a Barcelona
| Notícies| 26/09/2017

Ignasi Puig i Luís Campos Rodrigues (ENT) participaran en l’assemblea general anual del projecte europeu H2020 – NATure-based URBan innoVATION (NATURVATION). L’esdeveniment tindrà lloc a l’edifici del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) els pròxims dies 28 i 29 de setembre de 2017.

Aquesta trobada presenta entre els seus objectius principals la discussió sobre l’estat i el progrés dels diversos grups de treball del projecte, incloent-hi l’anàlisi de casos d’estudi associats a l’aplicació de solucions basades en la naturalesa (Nature-based solutions – NBS) en diverses ciutats europees.

NATURVATION està format per un consorci de 14 institucions liderat per la Universitat de Durham. L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona i ENT Environment and Management són els socis locals de Barcelona. Entre els seus objectius principals, NATURVATION pretén contribuir a la millora del coneixement sobre NBS en l’àmbit urbà, considerant aspectes com l’anàlisi d’aspectes innovadors, els reptes de sostenibilitat urbana i el paper de diversos agents institucionals i de la societat civil en aquest procés.