Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Assemblea General Anual del projecte NATURVATION a Barcelona
| Notícies| 05/10/2017

Ignasi Puig i Luís Campos Rodrigues (ENT) van participar en l’Assemblea General Anual del Projecte H2020 de la UE: NATure-based URBan innoVATION (NATURVATION). L’acte es va celebrar al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) els dies 28 i 29 de setembre.

L’Assemblea va comptar amb la participació de socis acadèmics i municipals del projecte, i va incloure com a temes principals de debat els diferents paquets de treball i la presentació d’estudis de cas centrats en la implementació de solucions basades en la naturalesa (NBS) en diverses ciutats europees. A més, representants de l’ajuntament van presentar el Programa d’Infraestructures Verdes de Barcelona.

NATURVATION és un projecte de quatre anys, format per un consorci de 14 institucions en els àmbits de la geografia urbana i els estudis d’innovació i l’economia: University of Durham (líder), The Central European University, Ecologic Institute gGmbH, Utrecht University, ICLEI, Institut Fur Landeskunde, PBL Netherlands Environmental Assessment Agency, Universitat Autònoma de Barcelona, Lund University, ENT Environment and Management, The Centre for Economic and Regional Studies, Malmo City, Newcastle City Council and the Gemeente Utrecht.