Aquest dijous 7 de juliol a la 13:00 de la tarda a ENT (Vilanova i la Geltrú) celebrarem una nova mENTjada. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de Sergi Saladié, que ens parlarà sobre “Temes d’actualitat de la política ambiental a Catalunya”.
Sergi Saladié és diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya, però la seva trajectòria política i social ve de lluny i va estrictament lligada a problemàtiques ambientals i territorials, sobretot les relacionades amb la lluita contra les nuclears a les Terres de l’Ebre. Sergi Saladié  (Vandellòs) és geògraf, postgrau en Arquitectura del Paisatge per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Estudis Territorials i Urbanístics com a titulació conjunta de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, i Diploma de Tècnic Urbanista per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Actualment també és professor associat al Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.
Durant la mENTjada parlarem sobre diferents temàtiques relacionades amb les polítiques ambientals que està duent a terme la Generalitat de Catalunya. Les mENTjades són sessions obertes, però cal confirmar assistència (info@ent.cat) degut a la reduïda capacitat de la sala.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Este jueves 7 de julio a la 13:00 de la tarde en ENT (Vilanva i la Geltrú) celebraremos una nueva mENTjada. En esta ocasión contaremos con la presencia de Sergi Saladié, que nos hablará sobre “Temas de actualidad de la política ambiental en Cataluña”.
Sergi Saladié es diputado de la CUP-CC en el Parlament de Catalunya, pero su trayectoria política y social viene de lejos y esta estrictamente ligada a problemáticas ambientales y territoriales, sobre todo las relacionadas con la lucha contra las nucleares a la zona del Ebro. Sergi Saladié (Vandellós) es geógrafo, postgrado en Arquitectura del Paisaje por la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Master en Estudios Territoriales y Urbanísticos como titulación conjunta de la Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), la UPC y la Universitat Pompeu Fabra, y Diploma de Técnico Urbanista por la EAPC. Actualmente también es profesor asociado en el Departamento de Geografía de la Universitat Rovira i Virgili.
Durante la mENTjada hablaremos sobre diferentes temáticas relacionadas con las políticas ambientales que está llevando a cabo la Generalitat de Catalunya. Las mENTjades son sesiones abiertas, pero es necesario confirmar asistencia (info@ent.cat) debido a la reducida capacidad de la sala.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]