Continuen les novetats a la revista Ecología Política, que coeditem la Fundació ENT i Icaria Editorial.
Amb la publicació del nou número 53 “Antropocè”, alliberem també els continguts del passat número 51, dedicat a Amèrica Llatina. L’alliberament dels continguts es realitza un any després de ser publicats. Durant tot aquest temps els continguts són de consulta exclusiva per a les persones subscriptores.
El número compta amb diferents articles sobre conflictes de tota la geografia llatinoamericana, un article dedicat a l’activista hondurenya assassinada Berta Càceres, una crítica d’Eduardo Góes Neves, un article d’Héctor Alimonda o una entrevista al músic Manu Chao, molt implicat en diferents lluites al continent.
Volem recordar també que fins el dia 28 d’agost hi ha temps per enviar propostes d’articles pel proper número 54 de la revista, dedicat a l’ecofeminisme.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Web de la revitsa Ecología Política[/link]Continúan las novedades en la revista Ecología Política, que coeditamos la Fundació ENT e Icaria Editorial.
Con la publicación del nuevo número 53 “Antropoceno”, liberamos también los contenidos del pasado número 51, dedicado a América Latina. La liberación de los contenidos se realiza un año después de ser publicados. Durante todo este tiempo los contenidos son de consulta exclusiva para las personas suscriptoras.
El número cuenta con diferentes artículos sobre conflictos de toda la geografía latinoamericana, un artículo dedicado a la activista hondureña asesinada Berta Cáceres, una crítica de Eduardo Góes Neves, un artículo de Héctor Alimonda o una entrevista al músico Manu Chao, muy implicado en diferentes luchas en el continente.
Queremos recordar también que hasta el día 28 de agosto hay tiempo para enviar propuestas de artículos para el próximo número 54 de la revista, dedicado al ecofeminismo.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Web de la revitsa Ecología Política[/link]