Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Situación actual de los océanos y los recursos pesqueros
| Publicacions

En l’article es posa de manifest la fragilitat dels ecosistemes marins i, especialment, el delicat estat de la mar Mediterrània, on més del 90% de les poblacions de peixos estan sobreexplotades, fet que condueix a una baixa rendibilitat de les nostres pesqueries. Així mateix, en aquesta edició s’han inclòs també dos articles més de Lydia Chaparro, “Balfegó i l’engreix de tonyina vermella – L’aqüicultura en qüestió” i un altre sobre “L’etiqueta i la seva informació”, un aspecte clau a tenir en compte si es pretén fer un consum menys insostenible dels productes de la pesca que comprem.

Data
2016
Publicació
Revista Soberanía Alimentaria. Biodiversidad y Culturas
Referència bibliogràfica
Chaparro, Lydia (2016) Situación actual de los océanos y los recursos pesqueros. Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas, 24, p. 15-20.
Accés a l’article