Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Stephan Beaucher

Stephan Beaucher

.

Dr. Stephan Beaucher ha dut a França la coalició OCEAN2012 com a assessor de política sobre la reforma de la Common Fisheries Policy (CFP). Des de 2006 a 2008 va coordinar la Campanya Ocean de Greenpeace França. La seva experiència laboral inclou màrqueting de la informaciól, periodisme i les estratègies de les TIC. El 2011 publicà el llibre “Plus sense ans trente poisson d’ici?”. Té un doctorat en gestió de l’estratègia d’informació i un mestratge en periodisme.

.

santi1

Santiago Gorostiza

.

Santiago Gorostiza és llicenciat en Història i en Ciències Ambientals. Actualment realitza el seu doctorat al Centro de Estudos Sociais de la Universitat de Coïmbra. Està interessat en els impactes socials i ambientals de la Guerra Civil Espanyola i la dictadura franquista, especialment durant el període autàrquic (1939-1959). Forma part de la Xarxa Europea d’Ecologia Política ENTITLE.

.

gabriel

Gabriel Weber

.

Dr. Gabriel Weber és professor associat del departament d’Afers Internacionals de ESSCA, School of Management (Angers, França). Ell va ser un investigador postdoctoral Marie Curie a ENT environment & management, on realitzà una estada fent recerca en l’àmbit de l’ecologia política. Té un doctorat sobre Gestió ambiental i Comptabilitat, obtingut a TU Dresden (Alemanya). La seva recerca se centra en: mitigació i adaptació al canvi climàtic, instruments de política ambiental i gestió de residus, dins dels àmbits de l’economia ecològica i l’ecologia política.

.

Jofre Rodrigo

Jofre Rodrigo

Jofre Rodrigo és llicenciat en Ciències Ambientals i actualment està finalitzant el seu doctorat a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva recerca es centra en els Béns Comuns (Commons) i la seva relació amb la Custòdia del Territori (Land Stewardship) com a estratègia d’accés i conservació de la terra.

Gestió de Residus
Economia ecològica
Energia
Ecologia política
Pesca i Alimentació