Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
SERVEIS

L’ecologia política estudia com els guanys i beneficis derivats de l’ús de la natura es distribueixen de manera desigual a la societat, i com es poden portar a terme polítiques orientades a afavorir una distribució més justa. L’anàlisi de partida és que cal repolititzar la societat per superar les principals problemàtiques actuals, i que aquestes difícilment podran ser superades a partir de mesures de base exclusivament tecnològiques. Per fonamentar els estudis s’utilitzen una gran varietat de metodologies tant quantitatives com qualitatives provinents de diferents escoles de treball, alguns exemples són els fluxos de materials i energia, l’anàlisi institucional, les enquestes o la historiografia.

A ENT adaptem aquesta perspectiva a les diferents necessitats dels nostres clients. Podeu trobar alguns exemples de com ho fem en aquesta secció. En un sentit més ampli podeu trobar el tipus d’anàlisi generat a la revista Ecología Política, un projecte de divulgació científica i activista que portem des de la Fundació ENT.

Part de la nostra filosofia és treballar en xarxa amb altres entitats, per això formem part del projecte ENTITLE, que és el primer intent de crear una xarxa europea de recerca en aquest àmbit.

DESTAQUEM
Disponible el nou número de la revista Ecología Política dedicat a l’Índia i al sud d’Àsia
| Notícies
FUNDACIO ENT
2018

Ja està disponible el nou número (55) de la revista Ecologia Política dedicat a l’Índia i al sud de l’Àsia. La revista la coeditem la Fundació ENT i Icaria Editorial.
El…

La Fundació ENT hem assistit a les primeres Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària
| | Notícies
FUNDACIO ENT
2018

Aquest dimecres 13 de juny del 2018 Maria Mestre i Juanjo Iraegui han assistit en representació de la Fundació ENT a les primeres Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària….

Alliberats els continguts del número 53 de la nostra revista Ecología Política dedicat a l’”Antropocè”
| Notícies
FUNDACIO ENT
2018

Després d’un any de la publicació, alliberem els continguts del número 53 de la revista Ecologia Política, que coeditem la Fundació ENT i Icaria Editorial. El número 53 està…

Tot llest per què a finals de juny surti a la llum el nou número de la revista Ecología Política dedicat al sud d’Àsia
| Notícies
FUNDACIO ENT
2018

El proper número de la revista Ecologia Política (55) que sortirà publicat a finals de juny, se centra en el sud de l’Àsia. La revista la coeditem la Fundació ENT i Icaria…

Nou projecte per incentivar la custòdia del territori
| | Notícies
FUNDACIO ENT
2018

La Xarxa de Custòdia del Territori ens ha encomanat la identificació de propostes d’incentivar localment la custòdia del territori per veure quines tindria sentit proposar a les…

Veure tots