Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
SERVEIS

L’ecologia política estudia com els guanys i beneficis derivats de l’ús de la natura es distribueixen de manera desigual a la societat, i com es poden portar a terme polítiques orientades a afavorir una distribució més justa. L’anàlisi de partida és que cal repolititzar la societat per superar les principals problemàtiques actuals, i que aquestes difícilment podran ser superades a partir de mesures de base exclusivament tecnològiques. Per fonamentar els estudis s’utilitzen una gran varietat de metodologies tant quantitatives com qualitatives provinents de diferents escoles de treball, alguns exemples són els fluxos de materials i energia, l’anàlisi institucional, les enquestes o la historiografia.

A ENT adaptem aquesta perspectiva a les diferents necessitats dels nostres clients. Podeu trobar alguns exemples de com ho fem en aquesta secció. En un sentit més ampli podeu trobar el tipus d’anàlisi generat a la revista Ecología Política, un projecte de divulgació científica i activista que portem des de la Fundació ENT.

Part de la nostra filosofia és treballar en xarxa amb altres entitats, per això formem part del projecte ENTITLE, que és el primer intent de crear una xarxa europea de recerca en aquest àmbit.

DESTAQUEM
La Fundació ENT participarem a la Jornada Anual de la XCT-XVAC 2018
| Notícies
FUNDACIO ENT
2018

Luís Campos Rodrigues (Fundació ENT) serà un dels ponents de la Jornada Anual de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)….

Workshop sobre incentius per a la conservació de la terra a Madrid
| | Notícies
FUNDACIO ENT
2018

Del 5 al 7 de novembre de 2018, l’ELCN organitzarà un workshop sobre incentius per a la conservació de la terra a Madrid. Ignasi Puig (ENT) farà una presentació sobre el pagament…

Lydia Chaparro (ENT) participarà en el Seminari Paisatges Salvats – Paisatges per Salvar
| Notícies
FUNDACIO ENT
2018

El seminari titulat Paisatges Salvats – Paisatges per Salvar, organitzat per la Universitat de Girona i l’Associació Naturalistes de Girona, tindrà lloc els dies 17 i 19…

Disponible el nou número de la revista Ecología Política dedicat a l’Índia i al sud d’Àsia
| Notícies
FUNDACIO ENT
2018

Ja està disponible el nou número (55) de la revista Ecologia Política dedicat a l’Índia i al sud de l’Àsia. La revista la coeditem la Fundació ENT i Icaria Editorial.
El…

La Fundació ENT hem assistit a les primeres Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària
| | Notícies
FUNDACIO ENT
2018

Aquest dimecres 13 de juny del 2018 Maria Mestre i Juanjo Iraegui han assistit en representació de la Fundació ENT a les primeres Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària….

Veure tots